Koga stand de fietser

De Fietser

Jaar
2016
Expertise

Fietsenfabrikant Accell Nederland zag de omzet van de online fietsverkoop sterk stijgen. Maar fietsen kun je niet online proefrijden. En ook qua service en garantie zag het bedrijf mogelijkheden die het web niet biedt. Alle reden om na te denken over een experience waarin je fietsen kunt beléven. In opdracht van Accell Nederland ontwikkelden en realiseerden Sandenburg-DST en zusterbureau DST Experience Agency De Fietser, in Ede.

de fietser plein

Een belevingscentrum van 8.500 vierkante meter waar de bezoeker alles over fietsen kan ervaren, doen, proberen en leren. Testen kan op de 554 meter indoor testbaan in de Rijksmonumentale Westhal. Met als grote trekker het enorme aanbod aan fietsen tegen scherpe prijzen. Die worden geleverd via een dealer bij jou in de buurt. Kortom: een dagje uit waar voor het hele gezin wat te beleven valt.

Voor Accell Nederland vervult De Fietser een centrale rol in marketing en sales, en door de ruime opzet is het niet langer nodig externe locaties te huren voor dealerdagen, interne trainingen, en medewerkerdagen. Daarmee is De Fietser een gemeenschappelijke uitvalsbasis geworden voor alle Accell-merken: Batavus, Van Nicholas, KOGA, Sparta en Loekie.Met De Fietser maken we van geïnteresseerde bezoekers ook tevreden kopers.

– Wouter Jager, algemeen directeur Accell Nederland 


reparatieruimte de fietser

Project team

Carmen Gilhuis

Experience Designer

Arjan van Zeumeren

Experience Design Lead

Accell NederlandDe Fietser