VodafoneZiggo Experience CentrePlezier en vooruitgang in elke verbinding – dat is de purpose van VodafoneZiggo. Een experience centre is de plek bij uitstek waar je zo’n purpose tot leven kunt brengen. Dat geldt voor stakeholders, partners, medewerkers én bezoekers. Daarom heeft VodafoneZiggo Nederland op de 1e verdieping van het kantoor het VodafoneZiggo Experience Centre gerealiseerd. Sandenburg en zusterbureau DST Experience Agency tekenden voor concept, ontwerp en content.

VodafoneZiggo Experience Centre in Utrecht, Hoog Catharijne
In het VodafoneZiggo Experience Centre ervaar je de impact van ons toekomstige technologische landschap, de Gigabit Society. Je ontdekt hoe dit effect heeft op de maatschappij, het zakendoen, je carrière, je werk en je leven. Ook maak je op een speelse manier kennis met het doel, de strategie en de waardes van VodafoneZiggo als aanjager van technologische vooruitgang.


Voor diverse doelgroepen zijn er specifieke programma’s. Voor B-to-B klanten is er een sessie waarin ze ontdekken wat de Gigabit Future voor hen betekent. Eigen medewerkers worden op een interactieve manier meegenomen in de waarden van VodafoneZiggo onder de noemer Reboarding. Scholieren worden zich bewust van digitale technologie, digitale vaardigheden en toekomstige beroepen in het Digital Life programma. Co-creatie staat centraal in elk programma: VodafoneZiggo zendt weinig, ontvangt veel en zet vooral bezoekers op een speelse manier aan het werk.“Klanten, business partners en prospects vertellen ons dat ze echt energie krijgen van ons experience centre. De bezoekers zien ons als katalysator van technologische vooruitgang.”

Friso de Jong, director Real Estate VodafoneZiggo NederlandProject team

Joram Meruwella

Spatial Design Lead

Carmen Gilhuis

Experience Designer

Jamie van de Bilt

Brand Designer

Markus Konings

CEO Sandenburg-DST

Arjan van Zeumeren

Experience Design Lead

Renze de Vries

Experience Strategist & Concept Developer

Bekijk hier:

Vodafone Ziggo